E bërë për ty


Me dashuri


INSIFA Shpk, me qendër në Maminas, ka filluar aktivitetin e saj tregtar me 10 Qershor 1992 në momentet kur sapo kishte filluar konceptimi marketor i ekonomisë, i ndryshëm me sistemin e planifikimit totalitar ekonomik. Aktiviteti i parë i kësaj firme ka qenë hapja e një restoranti të vogël në qendër të Maminasit...


Ëmbëlsirat

 

më popullore

Shërbime dhe Produkte


Për të gjithë operatorët e shitjeve (Minimarket, Market, Supermarket, Bar, etj) që operojnë brenda dhe jashtë Shqiperisë dhe që janë të interesuar për të pasur bashkëpunim të drejtpërdrejtë me kompanine INSIFA sh.p.k për sa i përket furnizimit me produktet e saj në piken tuaj te shitjes, ju lutem na kontaktoni në adresat tona, në mënyrë që bashkepunimi jonë të jetë sa më i suksesshëm.
Me tu vendosur lidhja dhe pasi të nënshkruhet kontrata me kushtet e bashkëpunimit, njësia juaj e tregtimit do të vizitohet rregullisht nga përfaqësuesi i kompanise INSIFA, i cili do të marrë porositë për produktet dhe nevojat përkatëse në lidhje me shërbimet. Më tepër

Cokollate NAPOLITAN 300 gr Cokollate Napolitan 350 gr
Cokollate Napolitan 1kg Cokollate GOLD 300 gr
Cokollate Gold 350 gr Cokollate Gold 1 kg
Cokollate Caffe Express 200 gr Cokollate Caffe Express 1 kg
Cokollate Hazelnut 200 gr Cokollate Hazelnut 1 kg
Cokollate Latte 200 gr Cokollate Latte 1 kg
Cokollate STAR 1 kg Cokollate Regalo 1 kg

PRALIN 200 gr Kapucino PRALIN 200 gr Kokos
Çokollatë me kafe dhe krem PRALIN 400 gr Kokos
PRALIN 400 gr Kapucino PRALIN 2 kg Kokos
PRALIN 2 kg Kapucino MISS ÇOKOLLAT 400 gr Kakao*
MISS COKOLLAT 400 gr Lattely* MISS ÇOKOLLAT 2 kg Kakao
MISS ÇOKOLLAT 2 kg Lattely* PRALIN 2 kg Kokos
PRALIN 2 kg Kapucino Ç. e mbushur me krem 400 gr
Ç.e mbushur me krem 2 kg Çokollatë VENTI 2 kg
BONBONE SAMBUKO 400 gr BONBONE NESCAFE 400 gr
BONBONE MISS AL 400 gr BONBONE KAFE 400 gr
BONBONE KANELL 400 gr BONBONE MENTE 400 gr
BONBONE QUMESHT 400 gr BONBONE FRESH 400 gr
BONBONE MJALTE 400 gr BONBONE LAJTHI 400 gr
BONBONE KOKTEJ 400 gr BONBONE LIMON 400 gr
BONBONE AGRUME 400 gr MIS ELEGANCE 400 gr
KARAMELE LALE 400 gr MISS ELEGANCE 400 gr
ROZANA 400 gr BONBON KAFE 200gr
BONBONE MJALT 80gr BONBONE LAJTHI 80gr
BONBONE LULESHTRYDHE 80gr BONBONE MENTE 80gr
BONBONE LIMON 80gr  

XHEL 200gr
XHEL 400 gr
XHEL 1 kg

Pit Molle
Pit Cokollate
Pit Qershi
Pit Fik
Choco Bar Rubby-Coco
Choco Bar Junior
Choco Bar Bubba
BOUNDOLCE 8 200 gr Cokollate BUONDOLCE 10 250 gr Cokollate
BOUNDOLCE 8 200 gr Qershi BUONDOLCE 10 250 gr Qershi
BOUNDOLCE 8 200 gr Luleshtrydhe BUONDOLCE 10 250 gr Luleshtrydhe
BOUNDOLCE 8 200 gr Pjeshke BUONDOLCE 10 300 gr Kokos
BOUNDOLCE 8 200 gr Molle BUONDOLCE 10 300 gr Cokollate
BOUNDOLCE 8 200 gr Limon BUONDOLCE 10 300 gr Qershi
BOUNDOLCE 8 200 gr Kokos BUONDOLCE 10 300 gr Luleshtrydhe
BUONDOLCE 10 300 gr Pjeshke BUONDOLCE 10 300 gr Molle
Big Roll 300 gr Cokollate Big Roll 300  Luleshtrydhe
Big Roll 300  Kokos Big roll Nova 260 gr Cokollate
Big roll Nova 260 gr Kokos Big roll Nova 260 gr Qershi
Big roll Nova 260 gr Luleshtrydhe BIG ROLL 240 gr Cokollate
BIG ROLL 240 gr Qershi BIG ROLL 240 gr Luleshtrydhe
BIG ROLL 240 gr Molle BIG ROLL 240 gr Fik
MINI ROLL  50 gr Cokollate MINI ROLL  50 gr Qershi
MINI ROLL  50 gr Luleshtrydhe PASTA COKOLLAT 25 gr Cokollate
PASTA 25 gr Luleshtrydhe PASTA COKOLLAT 25 gr Banane
TORTA 400 gr Cokollate TORTA 400 gr Luleshtrydhe
TORTA 400 gr Kokos  

Cokollate 1 kg e zeze
Cokollate 1 kg e bardhe
Cokollate 1 kg luleshtrydhe

Kontakto

    Emri

    Email

    Tel

    Subjekti

    Mesazhi juaj